MSI пускат таблет под управление на Windows 7 и Android

Компанията MSI взе пример от конкурентите си и планира като тях да излезе на пазара на интернет таблетите. По неофициални данни компанията подготвя да пусне на пазара две устройства от този тип. Едната иновация ще работи на базата на nVidia Tegra 2 и ще се намира под управление на операционната система Google Android.


Втората иновация от MSI ще бъде снабдена с енергоспестяващия процесор Intel Atom и ще бъде под управление на операционната система Microsoft Windows 7. На пазара ще се появят три модификации на моделите с 8, 9 и 10 инчов диагонал на дисплея. Очаква се интернет таблетите да бъдат официално анонсирани по време на изложението Computex 2010, което ще се проведе от 1 до 5 юни.


Продажбите на таблетите ще стартират през втората половина на годината. От компанията MSI съобщават, че ще продължат да се придържат към агресивната ценова политика. Логично е да стигнем до извода, че цената, на която ще се продават иновациите ще бъде много по ниска от цената на Apple iPad, който струва 500 долара. Освен това компанията MSI заяви официално идеята си да пусне на пазара интернет таблет, който ще притежава едновременно два сензорни екрана и двата екрана ще са с диагонал 10 инча.


Нека да напомним, че такива проекти са поставили пред себе си и друг компании в това число влизат ASUS, Dell, Nokia, Samsung и Toshiba!източник: www.tnetbg.net

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg

Етикети: , , , , , ,

Вашият коментар